Magyar · Română · English

Pagina principală /

Biblioteca

"Biblioteca "Tonk Sándor", denumită după profesorul Sándor Tonk (1947-2003), istoric și fost rector al universității, este situată în corpul B al clădirii universitare de pe Calea Turzii nr. 4 şi deserveşte specializările existente în cadrul Facultăţii din Cluj, desfăşurând activităţile specifice unei biblioteci de specialitate. Fondul de publicaţii din domeniul ştiinţelor juridice cuprinde o colecţie impresionantă de cărţi în limbile română, maghiară şi în limbi de circulaţie internaţională, respectiv colecţii de publicaţii periodice, acoperind cele mai importante titluri din domeniu. Achiziţia curentă de carte se realizează prin selectarea documentelor în funcţie de nevoile de informare ale beneficiarilor, studenți și cadre didactice.

În prezent, "Biblioteca Tonk Sándor" pune la dispoziţia utilizatorilor de un fond de aproximativ 20.000 de unităţi bibliografice care pot fi împrumutate la domiciliu sau pot fi consultate (în sistemul accesului liber la raft, respectiv cu servire din depozite) în sala de lectură. Sala de lectură dispune de 40 de locuri şi 5 calculatoare pentru public care oferă acces la baza de date EBSCO şi portalul integrat EISZ.

Catalog online

Orar:

  • Luni-Vineri 8:00-20:00
  • În timpul vacanţelor: 8:00-16:00

Contact:

Calea Turzii nr. 4
RO-400193 Cluj-Napoca
Tel: +40-372-788-890
Fax: +40-364-410-069

Bibliotecari:

  • Réka Bálint - reka@kv.sapientia.ro
  • Adél Dávid - david.adel@kv.sapientia.ro
Biblioteca de Cercetare Juridică "Bálint Kolosváry" (str. Emil Racoviță nr. 30) este o filială a bibliotecii facultății. Colecțiile lui cuprind materiale publicate înainte de anul 1989 și cărți și reviste juridice din străinătate. Scopul acestei biblioteci este sprijinirea activităților de cercetare științifică.

 

 

© 2011 Drept, Universitatea Sapientia, Facultatea de Ştiinţe şi Arte, Cluj-Napoca

Site creat de Weblap.ro